ΕΥ ΖΗΝ

Βασικός και ενεργός μεταβολισμός, όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

"Άτιμε μεταβολισμέ... άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα Τάρταρα."

Μητρότητα Εγκυμοσύνη και ευ ζην

Η περίοδος της εγκυμοσύνης για την γυναίκα είναι μια από τις σημαντικότερες περιόδους της ζωής της. Η μητρότητα είναι το δώρο που χάρισε ο Θεός στην γυναίκα.

Γιατί τρώμε μαγειρίτσα; και τι πρέπει να προσέξουμε την Κυριακή του Πάσχα;

Οι σαράντα μέρες της Σαρακοστής που ξεκινάνε την Καθαρά Δευτέρα είναι η περίοδος της προετοιμασίας για το Πάσχα! Σε αυτό το χρονικό διάστημα το σώμα προετοιμάζεται για την Άγια Μέρα της Ανάστασης.

Γυναίκα και σωστή στάση (ορθοσωμία)

Πόσο σημαντικό είναι να αγαπάτε οι γυναίκες το σώμα σας; Το θέμα δεν είναι όμως μόνο να το αγαπάτε, αλλά να το αγαπάτε και σωστά, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να διορθώσετε τις ατέλειές σας.

Ο Έρωτας περνάει από το στομάχι;

Η απάντηση είναι ναι! Το παλιό αυτό ρητό είναι διαχρονικό. Μελέτες έχουν δείξει ότι το σχήμα, το μέγεθος, η γεύση, το άρωμα, ακόμη και η υφή ενός τροφίμου μπορεί να δράσουν θετικά στην διέγερση της ερωτικής επιθυμίας. Μια τροφή μπορεί να περιέχει συστατικά και ουσίες που επηρεάζουν τη φυσιολογία του οργανισμού σχετικά με την ερωτική διάθεση.

Κιλά εορτών; Διαπραγματευτείτε με τον μεταβολισμό σας

Τι διαπραγματεύσεις θα κάνετε με τον μεταβολισμό σας για να μην σας «αφήσει» στην μέση του δρόμου;

Χριστούγεννα και ζην; 'Η Χριστούγεννα και ευ ζην; Η επιλογή είναι δική σας!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και μαζί τους όλες αυτές οι όμορφες εικόνες και στιγμές των γιορτών...το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα κάλαντα, τα δώρα και τόσα άλλα που «μυρίζουν» Χριστούγεννα.

ΠΡΩΙΝΟ ΓΕΥΜΑ: Πόσο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι στην καθημερινή μας διατροφή!

«Καλημέρα! Δεν προλαβαίνω να φτιάξω πρωινό....ίσως πάρω να φάω κάτι στο δρόμο». Και στη συνέχεια κατεβαίνεις τρέχοντας τις σκάλες, προσπαθώντας να θυμηθείς τι έχεις να κάνεις σήμερα.