Τετάρτη, 21 Ιανουάριος 2015 12:45

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ LAPTOP Η TABLET ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Τα εμπορικά καταστήματα που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Ψηφιακή Αλληλεγγύη προκειμένου να παρέχουν δωρεάν λαπτοπ ή tablet και internet σε 289.300 δικαιούχους που έλαβαν το Κοινωνικό Μέρισμα αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα e-inclusion.gr.

Η κοινοποίηση των καταστημάτων αφορά εμπορικές επιχειρήσεις που είτε έχουν ενταχθεί μεμονωμένα είτε είναι καταστήματα Franchisee αλυσίδων πώλησης ηλεκτρονικών ειδών.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος Ψηφιακή Αλληλεγγύη e-inclusion.gr, με το Πρόγραμμα «Ψηφιακές Υπηρεσίες Αλληλεγγύης στις 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης» ανακοινώνεται η ένταξη των Παρόχων, οι οποίοι μετά από έλεγχο των αιτήσεών τους κρίθηκαν ότι πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής στο Πρόγραμμα.

Οι Πάροχοι αυτοί έχουν δικαίωμα υποβολής των προσφορών τους μέχρι 23 Ιανουαρίου 2015 όπως ορίζεται στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της 5ης Ιανουαρίου 2015 με αρ. Πρωτ: 267 που δημοσιεύτηκε από το ΤΕΕ.

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι εγκεκριμένοι Πάροχοι για τη συμμετοχή τους στη δράση υποχρεούνται να προσκομίσουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που υπέβαλλαν σε ηλεκτρονική μορφή, πρωτότυπα ή νομίμως θεωρημένα στο ΤΕΕ, στη διεύθυνση Νίκης 4, 105 63, Αθήνα, 2ος όροφος (Κεντρικό Πρωτόκολλο) το αργότερο εντός 10 εργάσιμων ημερών από την αποδοχή της αίτησης και ένταξής τους στο Μητρώο, ήτοι μέχρι το αργότερο την 31η Ιανουαρίου 2015 και ώρα 15:00.

Ο φάκελος των δικαιολογητικών θα πρέπει να φέρει την ειδική Ετικέτα Φακέλου, η οποία είναι διαθέσιμη προς εκτύπωση από το ΠΣ της δράσης. τα καταστήματα μπορείτε να τα δείτε εδώ

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ