Δευτέρα, 23 Σεπτέμβριος 2013 14:20

ΤΑ ΜΗ ΤΟΥ ΣΕΞ. 7 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΧΙ

Κόπωση, ένα διαδεδομένο πρόβλημα στον πληθυσμό στον ΧΧΙ αιώνα, με πολλούς τρόπους επηρεάζει τη σεξουαλική ζωή .Πολλές φορές  ο ύπνος φαίνεται να είναι πιο ελκυστικός από ό,τι το σεξ...


Πολλές αιτίες της δυσαρέσκειας στη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών  συνδέονται  με τον ένα τρόπο ή τον άλλο με την κούραση. Μπορούν να έχουν την προέλευσή της σε ορισμένες φυσιολογικές συνθήκες σε νοητικές καταστάσεις σε όλες τις ευνοϊκές ή ακόμη και λάθος επιλογές τροφίμων.

1. Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης

Εάν δεν μπορείτε να απολαύσετε την ποιότητα του ύπνου, μπορεί να πάσχετε από το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης. Αυτή η κατάσταση διαταράσσει τον κανονικό ρυθμό της ανάπτυξης της ζωής, ειδικά προς το τέλος της ημέρας, όταν τα αποθέματα ενέργειας έχουν ήδη εξαντληθεί. Σε αυτή την περίπτωση, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης πλήττει άμεσα τη σεξουαλική ορμή.

 Μια σειρά από εξειδικευμένη ιατρική θεραπεία μπορεί να λύσει το πρόβλημα, και μια πιο ευέλικτη στρατηγική για την προστασία της ιδιωτικής ζωής για να προγραμματίσετε φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εάν αισθάνεστε κουρασμένοι το βράδυ τότε προτιμήστε το να κάνετε έρωτα το πρωί η το μεσημέρι.

2. Η στέρηση ύπνου

Η στέρηση ύπνου οδηγεί  βέβαια στη κόπωση. Η κόπωση μειώνει τη σεξουαλική επιθυμία, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη μακροπρόθεσμη σεξουαλική ζωή.

Μια μελέτη σε δείγμα 827 ανδρών έδειξε ότι οι άνθρωποι που ροχαλίζουν έχουν μια φτωχή σεξουαλική ζωή. Ως εκ τούτου, η θεραπεία των διαταραχών του ύπνου - είτε πρόκειται για το ροχαλητό, άπνοια κατά τον ύπνο ή άλλους εξωτερικούς παράγοντες - έμμεσα να συμβάλει στη βελτίωση σεξουαλική ζωή.

3.  Ορμονικές διαταραχές

Ορμονικές διαταραχές προκαλούν πολλές δυσάρεστες αλλαγές στο σώμα, η πιο κοινή από τις οποίες είναι κόπωση και ευερεθιστότητα , δεν ευνοεί τη λίμπιντο. Επιπλέον, η σεξουαλική επιθυμία ελέγχεται σε μεγάλο βαθμό από την τεστοστερόνη, και οποιαδήποτε ανισορροπία στην έκκριση αυτής της ορμόνης αντικατοπτρίζεται στη διαθεσιμότητα του έρωτα.

Οι άνδρες μπορούν να συμβουλευτείτε έναν ουρολόγο για να ελέγξετε την ορμονική υγεία τους και οι γυναίκες μπορούν να καλούν το γυναικολόγο για να λύσει το ίδιο πρόβλημα. Μια απλή θεραπεία με αυξητική ορμόνη μπορεί να διορθώσει οποιοδήποτε πρόβλημα με τη σεξουαλική σας ζωή.

4.  Κατάθλιψη

Η κατάθλιψη προκαλεί στέρηση ύπνου και η κακή ποιότητα της χαλάρωσης , δύο παράγοντες που προκαλούν τα συναισθήματα της κούρασης κατά τη διάρκεια της ημέρας  Η κατάθλιψη αντανακλάται στην μειωμένη ή καθόλου σεξουαλική επιθυμία!

Η βοήθεια ενός θεραπευτή είναι απαραίτητη σε αυτή την περίπτωση να αποκατασταθεί η κανονική διάθεση και ενθουσιασμό για τη ζωή γενικότερα.

5. Καθημερινή εξάντληση

Η καθημερινά κατάχρηση μπορεί να σημαίνει τεράστια επίπεδα άγχους, οδηγώντας σε ακραία συναισθήματα κούρασης, και σε μειωμένη διαθεσιμότητα για σεξουαλικές σχέσεις σε μια σχέση. Και η σεξουαλική ικανοποίηση είναι ένα σημαντικό μέρος της σωματικής και ψυχικής γεννιέται ένα φαύλο κύκλο στον οποίο κόπωση επηρεάζει οικεία και σεξουαλικές σχέσεις χωρίς να επηρεάζουν την εν γένει λειτουργία του σώματος.
 

Ως εκ τούτου, απαιτεί μια αναδιοργάνωση του τρόπου ζωής και μια νέα ιεράρχηση των καθημερινών εργασιών, έτσι ώστε οι στιγμές που πέρασα σε δύο έχουν αφιερώσει το δικό τους χρόνο. Αυτό σημαίνει, βεβαίως, δίνοντας κάποιες λιγότερο σημαντικές δραστηριότητες και τις συνήθειες προς όφελος της χαράς της έχουν μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.

6. Προβλήματα ζευγάρι

Άλλες πηγές της κούρασης που επηρεάζει άμεσα τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού είναι τα άλυτα προβλήματα . Οι συγκρούσεις συχνά μειώνουν την ψυχική και σωματική ενέργεια, προκαλώντας μια ψυχική διάθεση αρνητική ως προς το σεξ.

Οι ανησυχίες για την έναρξη μιας συζήτησης για την επίλυση των διαφόρων διαφωνιών στο ζευγάρι σπαταλά άσκοπα ενέργεια στο σημείο όπου η σεξουαλική όρεξη εκμηδενίζεται.

7. Άγχος για καλή σεξουαλική απόδοση

Η βασική αιτία για τους άνδρες είναι η ψυχική ένταση για τη σεξουαλική απόδοση στο κρεβάτι. Ένας άνδρας που αισθάνεται υπό πίεση να εκτελέσει άψογα τα αντρικά του καθήκοντα μπορεί να του δημιουργήσει άγχος και να μην μπορεί να αποδώσει όπως εκείνος επιθυμεί με αποτέλεσμα τις επόμενες φορές να αντιμετωπίζει το σεξ με απάθεια.

Η λύση , στην περίπτωση αυτή , είναι μεγαλύτερη έμφαση στην οικειότητα και ρομαντικές στις χειρονομίες πριν από το σεξ. Ο χρόνος που δαπανάται σε αγκαλιές , χάδια και χειρονομίες προσφέρουν χαλάρωση και καλύτερη στύση για τον άντρα που ένα σημαντικό βήμα για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πίεσης των επιδόσεων.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ