Τετάρτη, 05 Νοέμβριος 2014 17:15

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ!

Συνάντησες τον τύπο των ονείρων σου. Σου ζήτησε να βγείτε ραντεβού και πετάς στα ουράνια από τη χαρά σου. Το ότι θα βγεις ραντεβού με κάποιον δεν σημαίνει απαραίτητα ότι φτάσατε στην εκκλησία.

Για να προστατεύσεις τη νέα σχέση αλλά και τον εαυτό σου θα πρέπει για κάποιο διάστημα να είσαι προσεκτική. Ο ενθουσιασμός είναι καλός, αλλά και λίγη εγκράτεια μπορεί να σε προφυλάξει από δυσάρεστες εκπλήξεις. Γι' αυτό σου προτείνουμε να προσέξεις μερικές λεπτομέρειες.


1. Τον είδες, τον ερωτεύτηκες, δέθηκες

Είναι πολύ ευχάριστο να «πνίγεσαι» από συναισθήματα. Δεν είναι ανάγκη όμως να τον αφήσεις να το καταλάβει από το πρώτο ραντεβού. Δεν είναι όλα εμφανή σε μία συνάντηση. Την επόμενη φορά μπορεί με κάτι να σε απογοητεύσει. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να συγκρατήσεις τα συναισθήματά σου. Μη βιάζεσαι όμως να βγάλεις συμπεράσματα. Δώσε λίγο χρόνο ώστε η γνωριμία να γίνει σχέση.


2. Ένας νέος κόσμος μπροστά σου ξαφνικά!
Είσαι τόσο ερωτευμένη που δεν έχεις χρόνο για τίποτε άλλο και κανέναν άλλον εκτός από εκείνον. Αυτό είναι ένα από τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε. Με το που βρίσκουμε καινούργιο έρωτα, ξεχνάμε όλους μας τους φίλους. Σε βάθος χρόνου αυτό είναι πρόβλημα. Δε νομίζω ότι νιώθει καλά κι εκείνος όταν αισθάνεται ότι κρέμεσαι κυριολεκτικά από πάνω του.

Επίσης, μπορείς να φανταστείς πως θα είσαι εάν η σχέση δεν προχωρήσει και μείνεις τελείως μόνη;

3. Δε σε ενδιαφέρει τίποτε άλλο

Από τη στιγμή που τον γνώρισες σταμάτησες το γυμναστήριο, σταμάτησες όλα σου τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι. Η ζωή σου περιστρέφεται γύρω από εκείνον και το τηλέφωνο. Άλλη μία παγίδα που σε αφήνει ευάλωτη μπροστά στη νέα σου γνωριμία. Ένας άντρας αισθάνεται μεγάλη ανασφάλεια όταν βλέπει ότι μία γυναίκα κρέμεται τόσο πολύ από πάνω του σε τόσο σύντομο διάστημα. Πρέπει να του κάνεις σαφές ότι η σχέση σας δεν αλλάζει εντελώς και την καθημερινότητά σου και ότι τα ενδιαφέροντά σου δεν περιορίζονται μόνο στη σχέση. Είναι άδικο να βάζεις τη ζωή σου σε αναμονή για χάρη μιας σχέσης.

4. Να τον περιμένετε 24 ώρες το 24ωρο
Ακριβώς επειδή σου αρέσει κάποιος και τα πράγματα πάνε καλά μετά από αρκετά ραντεβού δεν σημαίνει ότι θα βρίσκεστε κάθε μέρα, όλη μέρα. Ίσως να έχει πράγματα που να θέλει να κάνει μόνος του ή με τους φίλους του. Αυτό δεν σημαίνει ότι του αρέσεις λιγότερο. Σημαίνει απλά ότι έχει και δικά του ενδιαφέροντα όπως πρέπει να έχεις κι εσύ.  Περιμένοντας να κάνετε τα πάντα μαζί μπορεί τελικά να τον απομακρύνεις.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ