Κυριακή, 13 Δεκέμβριος 2015 14:42
Δήμος Αχαρνών

Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE ΣΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ SPORTRADAR

Την αυλαία των υποχρεωτικών εκπαιδευτικών σεμιναρίων προς τις ΠΑΕ της FOOTBALL LEAGUE από την εταιρία Sportradar άνοιξε το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Δεκεμβρίου ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ.

Η ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ήταν η πρώτη ομάδα της Football League στην οποία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο από τον αποκλειστικό συνεργάτη της UEFA σε θέματα αντιμετώπισης της χειραγώγησης των αγώνων και του παράνομου στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Αχαρνών και παρευρέθηκε το σύνολο των ποδοσφαιριστών του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ, προπονητικό team και φροντιστές της ομάδας. Κατά την ενημέρωση οι ποδοσφαιριστές είχαν την δυνατότητα να απευθύνουν τα ερωτήματά τους στους υπευθύνους της Sportradar ενώ ακολούθησε ένας πλούσιος και εποικοδομητικούς για όλους διάλογος.

Εκ μέρους της Διοίκηση ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Σταμούλης ευχαριστεί θερμά για την παραχώρηση της Αίθουσα τον Δήμο Αχαρνών, αλλά και για την άριστη συνεργασία την Sportradar καθώς και την Υπεύθυνη του Τμήματος Marketing της Football Leagie Μαρία Ντόλκου. Ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει παρόμοιες ενημερωτικές εκδηλώσεις που στόχο έχουν το ποδόσφαιρο να μετατραπεί σε ένα άθλημα δίχως «σκιές», όπως είναι άλλωστε η φύση του.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ