Τρίτη, 26 Ιανουάριος 2016 21:18
Δήμος Αχαρνών

Ο «ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ» ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ

Η παιδική σκηνή τουΧρήστου Τριπόδηκαι της εταιρίας"Μέθεξις" παρουσιάζει για πρώτη φορά στις Αχαρνές το αριστούργημα τουΌσκαρ Ουάιλντ,«Ο ευτυχισμένος Πρίγκιπας»σε μια ολοκαίνουρια διασκευήκαι σκηνοθεσία τηςΤζόυς Εΰείδη.Μια παράσταση με πολύ τραγούδι, εντυπωσιακά κοστούμια, χορό και την μουσική υπογραφή τηςΜαρίαςΡεμπούτσικα.

Επικεφαλής της διανομής δημοφιλείς ηθοποιοί από το θέατρο και την τηλεόραση όπως οΧρήστος Τριπόδης(Κόκκινο δωμάτιο, Όλα στον αέρα, 10ηεντολή, Μαύρα Μεσάνυχτα),Δημήτρης Ζωγραφάκης(Μαρία η άσχημη)Ειρήνη Ψυχράμηκ.α.

Ο «Ευτυχισμένος Πρίγκιπας» έρχεται αυτό το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στο Μενίδι , για 2 παραστάσεις στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών(Δημαρχείο Αχαρνών) ώρες 17:00 & 19:00 το απόγευμα.

«Ο ευτυχισμένος Πρίγκιπας».Η τρυφερή ιστορία τουΌσκαρ Ουάιλντπου γράφτηκε το 1888, σε μία ολοκαίνουργια διασκευή της αγαπημένης σε όλους μαςΤζόυς Εΰείδη. Ένας πρίγκιπας και ένα χελιδόνι. Ο πρίγκιπας στέκεται σε ένα βάθρο σε μια πλατεία και όλοι τονκαμαρώνουνγιατί είναι σκεπασμένος με χρυσό και πολύτιμους λίθους. Είναι ο «ευτυχισμένοςπρίγκιπας» λένε όλοι, αλλά είναι πράγματι έτσι; Πόσο μπορεί να συνδεθεί ένα χρυσό άγαλμα με ένα χελιδόνι που ετοιμάζεται να πετάξει στην Αίγυπτο για να ξεχειμωνιάσει; Τι μπορεί να συνδυάσει δύο τελείως ανόμοια πλάσματα; Τι ρόλο παίζει ο περίγυρος μια απελπισμένης, φτωχής και δίχως όνειρα πόλης; Το παραμύθι αυτό είναι ένα ύμνος στη ζωή, στη φιλία και στη φιλανθρωπία.. Άλλωστε «το να ζεις είναι το πιο σπάνιο πράγμα στον κόσμο.. Οι περισσότεροι άνθρωποι απλά υπάρχουν», όπως είπε οOscarWilde.


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Διασκευή Σκηνοθεσία:Τζόυς Εΰείδη

Μουσική:Μαρία Ρεμπούτσικα

Χορογραφίες:Δημήτρης Ζωγραφάκης

Κουστούμια: Ελένη Ψύρρα

Σκηνικά: Χρήστος Καπνίσης

Φωτισμοί:Ρίζος Τσιγάρης
Γραφιστικός σχεδιασμός:Αντώνης Λαμπρόπουλος

Καλλιτεχνική επιμέλεια:Τριπόδης Χρήστος

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ

Χρήστος Τριπόδης, Δημήτρης Ζωγραφάκης, Γιώργος Γεροντιδάκης, Ειρήνη Ψυχράμη, Μαρία Θωμά, Μαρία Καρακίτσου, Μανώλης Κλωνάρης

Διάρκεια παράστασης: 75'

Τιμή εισιτηρίων:προπώληση 6 ευρώ, γενική είσοδος 7 ευρώ

Προπώλησηεισιτηρίων:PublicsevenspotΙανός & Ηλεκτρονική προπώληση στο viva.grή στο 11876

Για να δείτε βίντεο, φωτογραφίες από τις δραστηριότητες των Θεατρικών παραγωγών Μέθεξις

στοfacebookmethexis.productions.

Τηλέφωνα επικοινώνιας :2130089459 &6943290294

Ετικέτες

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ