Τετάρτη, 27 Ιανουάριος 2016 17:58
Δήμος Αχαρνών

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ Κ. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΣΣΑΒΟΥ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Σε ρόλο δημοσιογράφου, μαθήτριες από το 1o Γυμνάσιο Αχαρνών, επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό στο πλαίσιο της εργασίας τους με θέμα "Συνέντευξη με τον Δήμαρχο για τα θέματα της πόλης μας".

Οι μαθήτριες του 1ου Γυμνασίου Αχαρνών συνοδευόμενες από την καθηγήτριά τους κα Μαρία Κουρή ξεναγήθηκαν από τον πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπή κ. Κώστα Καρυδάκη στους χώρους και τις υπηρεσίες του Δημαρχείου. Στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό και να μάθουν χρήσιμες πληροφορίες για τη λειτουργία του Δήμου, για τον τρόπο λήψης αποφάσεων, καθώς φυσικά και για την αντιμετώπιση των ανοιχτών ζητημάτων της πόλης.

Οι ερωτήσεις των μαθητριών δεν αφορούσαν μόνο τις αρμοδιότητες του Δημάρχου και τον τρόπο επίλυσης των προβλημάτων που παρουσιάζονται, αλλά αφορούσαν και την προσωπική πολιτική πορεία του κ. Κασσαβού, δηλαδή, το πώς ασχολήθηκε με τα κοινά και πώς εξελέγη Δήμαρχος των Αχαρνών.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός επαίνεσε τις μαθήτριες για την εργασία και τις προσπάθειες τους και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο σε ό,τι αποφασίσουν να κάνουν στην ζωή τους δηλώνοντας σχετικά:

"Ο Δήμος Αχαρνών έχει θέσει σαν στόχο τη στήριξη των νέων. Των νέων που παρά τις δυσκολίες και την οικονομική στενότητα, θέτουν στόχους, κάνουν όνειρα και δουλεύουν σκληρά για να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα. Το μέλλον της πόλης μας είναι δική τους υπόθεση και εμείς οφείλουμε να συμβάλουμε θετικά – μαζί με τους γονείς και τους δάσκαλους τους ώστε το μέλλον της πόλη μας να είναι όσο πιο λαμπρό γίνεται"

Ετικέτες

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ